keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Loma!

Jabadapaduu! Huomisesta alkaen olen siis kesälomalla. Aion vetää potslojoa heinäkuun 5. päivään asti, eli pikkaisen päälle kaksi viikkoa. Mulle tällainen parin viikon rykäisy on itseasiassa lyhin kesäloma moneen vuoteen, mutta nyt on tarkoitus kesällä vähän tiivistää ja jättää talvelle sitten pidempi levähdystauko pimeyden keskelle. Eikä siinä - parissa viikossahan pääsee kyllä jo kepeästi lomatunnelmiin. Taitaa alkaa se lomamoodi jo kivasti kutittelemaan täällä :)

Meidän oli tarkoitus lomailla ihan vaan Suomessa, käydä parit festarit ja kierrellä Helsinkiä ja lähimaastoja, mutta eikös taas vaan iskenyt suhteellisen viime tingassa se klassinen matkakuume! Minut tuntevat ihmiset, itseni mukaan lukien, olivat aika yllättyneitä, kun kesäloman kohteeksi valikoituikin sitten Turkin Alanya ja vieläpä All inclusive-pakettiratkaisuna. 

Oon tavannut matkustella aika omatoimisesti pitkään ja viimeksi käynyt vissiin ihan pakettimatkalla yli kymmenen vuotta sitten. Tämä tulee olemaan siis mulle jopa hienoista eksotiikkaa. Vaikkakin kohde on perinteinen turistirysä, jossa on samanaikaisesti lomailemassa varmasti puoli Suomea, on hotelli kuitenkin erittäin tarkoin valikoitu meidän tarpeisiin. Sunprime C-Lounge on nimittäin tänä vuonna valmistunut K16-ikärajan hotelli, jossa on kunnon kuntosali sekä Sats-Elixian ryhmäliikuntatunteja lähes joka päivälle. Lisäksi hotellilla on oma yksityinen ranta. Mä pääsen nyt siis ideaaliympäristöön tekemään viikoksi just niitä juttuja, mitä rakastan; liikkumaan, loikoilemaan ja syömään. Huikeeta!


Sunprime C-Lounge. Kuva: Tjäreborg

Sunprime C-Lounge. Kuva: Tjäreborg

Sunprime C-Lounge. Kuva: Tjäreborg

Reissussa aion lukea niin dekkareita, motivointikirjoja kuin opiskella mm. urheiluvalmennusta. Sitten tulee varmasti osallistuttua ryhmäliikuntatunneille (joogaa, crosstrainingiä) ja käytyä bodailemassa. Aika lentää siis varmaan kuin siivillä, eikä pomminvarmoista kolmenkympin lämpötiloista toki yhtään haittaakaan ole!Toivottavasti ei täälläkään nyt ihan koko juhannusta sada kissoja ja koiria ja pääsette nauttimaan myös Suomen kesästä. Ainakin pidempi vapaa tiedossa suurimmalla osalla, joten siitä kannattaa jo repiä täysi ilo irti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti