tiistai 7. heinäkuuta 2015

All in! (clusive)


Kesäloma on takana päin ja ensimmäinen loman jälkeinen masennusmaanantaikin taas taputeltu. Ajattelin kirjoitella lomasta parissa-kolmessa eri osassa, koska loma olikin tavallaan osiin jakautunut. Oli Turkin treeni/löhö/mussutuslomaa ja sitten vietettiin toinen viikko tutustuen omaan kotikaupunkiin Helsinkiin ja vähän Tallinnaankin. Tässä ensin raporttia lähinnä kuvien muodossa ennakkoluulojakin asettaneesta Turkin Alanyasta ja All Inclusive -pakettimatkasta.

Jet Time eka kertaa testissä. Kaikki toimi hyvin.

Lentomatka ja bussikuljetus Antalyan kentältä hotellille (n. pari tuntia) menivät sutjakkaasti maisemia ihmetellen.

Meidän hotelli Sunprime C-Lounge oli todella hyvä ja vastasi erittäin hyvin sitä, mitä matkanjärjestäjän kuvat ja kertomukset antoivat odottaa. Hotelli on tosiaan tänä vuonna valmistunut ja se näkyi - kaikkialla oli hienoa ja siistiä ja siitä pidettiin todella hyvää huolta, sillä koko ajan ympäri hotellia hääri kymmeniä siivoojia.

Tervetuliaisviini huoneessa. Tämä jäi lopulta juomatta, kun ei aika riittänyt kaikkeen :D

Rentoilualue

Näköala huoneen parvekkeelta

Parasta hotellissa oli oma ranta, säännöllinen laadukas buffet sekä liikuntamahdollisuudet. Käytettiin myös hotellin span palveluita. Tulopäivänä oli totta kai päästävä hamamiin (linkki) karistamaan matkustamisen pölyt ja kuorimaan iho auringonottoa varten. Oli meinaa jännä kokemus, kun raavas turkkilaisäijä pesi ja hinkkasi menemään! :D Lisäksi ostettiin hieronta/hoitopaketit lomaviikolle. Koska kuvat kertovat kuitenkin enemmän kuin sanat, niin tässä fiiliksiä viikolta :)

Sisäänkäynti biitsille

Oma pieni ranta

Välimerikin voi olla näin kirkas!

Lomatunnelmaan pääsi heti

Aurinkoa ja lämpöä piisaa!

Hotellin uima-allas

Joka päivä makoiltiin rannalla ja käytiin meressä uimassa. Uima-altaallakin tuli käytyä, mutta siellä ei juuri ilma vaihtunut ja kun altaan vesikin oli yli 30-asteista, oli siellä mun makuun vähän turhan lämmin. Ja sitäpaitsi, kyllä sitä meressä viihtyy mieluummin aina kuin on mahdollista!

Yks makeimpia juttuja lomalla oli aamulenkit ja jumpat meren äärellä ennen hotellin buffetbrekua. Näiden jälkeen maistui ruoka ihan toisella tavalla :)

Aamulenkkimaisemat. Sydän <3

Aamujumpalla

Kaikki tarvittava temppuiluun löytyi lenkin varrelta

Välillä noustiin ylös jopa ennen aurinkoa

Iltapäivisin tuli sitten käytettyä hotellin salia ja ryhmäliikuntatunteja (crosstraining, core, jooga), joissa oltiin kyllä pääosin ohjaajan kanssa kolmistaan :D Ruotsalainen ryhmäliikunnanohjaaja Linda oli kyllä todellakin mimmi paikallaan ja veti meille parina päivänä mm. hullun intensiiviset crosstraining-tunnit, joissa hiki virtasi litroina lattialle!


Hotellin gymi

Sitten ruokaaaaan. Lomapaketti oli siis All inclusive, joka sisälsi aamupala-, lounas- ja illallisbuffetin, snack-baarin menun sekä kahvila-"leipomon" tuotteet, ja totta kai kahvit ja virvoitusjuomat koko päiväksi.


Aamupalaa osa 1.

Aamupalaa osa 2

Tästä tuli joka aamuinen lempparivakio: turkkilaista jugurttia, kaurahiutaleita, pähkinöitä, rusinoita, kuivattuja viikunoita, kanelia ja hunajaa. Aiettä. 

Välillä sorruin. Pannukakkua Nutellalla.

Lounaaksi otettiin monesti keittoa ja salaattia buffasta.

Lisää lounasta

Illallisbuffasta ja annoksista on todella vähän kuvia. Liekö ollut aina niin huutava nälkä, että fokus oli muualla kuin kuvien räpsimisessä. Buffassa oli kuitenkin joka ilta todella laaja salaattipöytä, erilaisia kasvis- ja lihajuttuja paikallisherkuista aina raneihin ja nugetteihin. Kurkistuksen noutopöytään, yhden buffanoudon ja pari jälkkäriä sain sentään ikuistettua.

Leipäpöytää. Jäi itsellä tosin testaamatta.

Kippoa ja kuppia
Jotain liha- kasvisjuttuja, bulguria sekä turkkilainen "pastry"

Jälkiruokapöytä oli järjettömän kokoinen joka aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä. Tuli kyllä vedettyä vatsa kunnon ruoasta sen verran täyteen aina, että harvoin sitä pystyi enää kakkuja tankkailemaan. Onneksi :D

Kahvia, baklavaa ja hedelmiä

Nutella-vanukas

Sunprime C-Lounge sijaitsee Alanyan Oban alueella, eli ei siis ihan siinä Alanyan bileytimessä, joten vältyttiin kyllä pahimmilta turistirysiltä, huutelijoilta ja tyrkyttäjiltä. Pari kertaa iltaisin käytiin kävelemässä ihmettelemässä auringonlaskua ja Oban keskustaa. Myös Oban markkinat tuli tsekattua. Aivan hullun halvalla olisi lähtenyt vihanneksia ja hedelmiä. Meidän tuliaisiksi jäi iso kasa pähkinöitä ja taateleita sekä pussi chiliä kotiin vietäväksi.

Sininen hetki 
Markkinoilla

Edelleen markkinoilla
Vikana iltana irroteltiin ja syötiin ulkona. Karattiin siis All inclusivesta :D Ruoka oli ihan ok, muttei mitään mainitsemisen arvoista. Oli kuitenkin kiva syödä ihan rauhassa ja nauttia pari lasia bulkkiviiniä parempaa tavaraa.


Vikan illan dinner
Hyvä fiilis

Alanya, olit hyvä meille. Mieli lepäsi ja kroppa sai kivasti myös uudenlaista ärsykettä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti