maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lapsellista menoa

Viikonloppu vietettiin lapsellisimmissa merkeissä pitkään aikaan, tosin ilman niitä kulissilapsia. Välillä on ihan kiva muistuttaa itseään, ettei kaiken tarvitse olla niin aikuismaista ja vakavaa, vaikka iällisesti oltaisiinkin huomattavasti lähempänä keski-ikää kuin teiniaikoja.

Käytiin perjantaina leffassa katsomassa animaatioleffa Minions (suom. Kätyrit). originaaliversiona. Pienet keltaiset tyypit tulivat tutuksi jo elokuvasta Despicable Me (suom. Itse ilkimys). Täytyy sanoa, että mua ei kauheasti leffa kyllä naurattanut. Parasta antia olivat ihmiset, jotka hörähtelivät ja kikattelivat kovaäänisesti teatterissa kymmenen sekunttia hauskaksi tarkoitettujen kohtausten jälkeen. Suoraan sanottuna aloin hyvissä ajoin ennen pätkän loppumista haukottelemaan ja pyörimään penkissä kuin kärsimätön kakara.

Lauantaina olikin sitten Lintsi-päivä. Keliennusteiden takia arvottiin aamupäivä vielä kotona viitsiikö sitä lähteä, kun sivustosta riippuen oli arvottu 40-70 %:n mahdollisuutta vesisateeseen. Kunnon aamupalatankkauksen jälkeen päätettiin kuitenkin lähteä.

Päivä käyntiin kunnon bulkkauksella

Meillä kävi tajuton tsägä ja ilma oli upea koko päivän. Parin minuutin ajan taisi muutama pieni vesipisara sadella, mutta muuten tumman harmaa pilvimassa kiersi kuin käskystä Alppilan.

Ylitin itseni korkean- ja ahtaanpaikankammoisena lukuisia kertoa päivän aikana. Tuli käytyä vuoristoradat, Kiepit, Kirnut, Raketit kuin Ukkokin. Ainut laite, josta jänistin loppumetreillä oli Lintsin korkein laite Kingi. Homma jäi vähän ehkä hampaankoloon, joten saa nähdä, pitääkö sitä käydä vielä haastamassa itsensä tänä kesänä.

Tää on vaan paras. Piste. 

Lehmiä laiduntamassa

Lintsille on tullut myös Aikuisparkki, jonka funktio jäi kyllä mulle epäselväksi. Siellä oli B-oikeudet, mutta kyllä sitä olutta ja viiniä sai halutessaan myös toisaalla huvipuistossa. Ja samanlailla oli Aikuisparkissa lapsiperheitä ja lasten leikkipaikatkin. Ettätota. Laitteiden lisäksi viihdytettiin itseämme improryhmä Kolinan esityksellä, joka oli ihan hauska setti sekä tietysti erilaisilla huvipuistopeleillä. Kotiinkin jäi viemisiä jättimäisen pehmokäärmeen(?) ja toisen pehmojonkun muodossa. Näiden palkintojen eliniänodote tulee tosin olemaan vain joitakin sekunteja, koska bullterrieri Nuppu "Nube" Koistinen sai ne tuliaiseksi.


Mr. Käärmeen viimeiset ikuistetut sekunnit


Mahtava päivä. Huikeaa, että kaikenlainen kieputus ja vatkaus saa vielä tänäkin päivänä kikattamaan (pelonsekaisesti) ääneen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti